Zenés Irodalmi Kávéház – Zsongom / Bölcsföldi András & Verspincérek

Szívem zsong a szép szavaktól"  írja a zsoltáríró (45. zsoltár). Valami ehhez hasonló lelkesedéssel szeretnénk útjára indítani ferencvárosi zenés-irodalmi kávéházunkat a Kálvin tér közelében, melynek fő célja, hogy az Adna Café hívogató falai között alkalmat teremtsen a közvetlen találkozásra befogadó és megszólaltató, vers, próza és zene között, mindezt észrevétlenül, egy közösségi összejövetel keretein belül.

„Szívem zsong a szép szavaktól" – írja a zsoltáríró (45. zsoltár). Valami ehhez hasonló lelkesedéssel szeretnénk útjára indítani ferencvárosi zenés-irodalmi kávéházunkat a Kálvin tér közelében, melynek fő célja, hogy az Adna Café hívogató falai között alkalmat teremtsen a közvetlen találkozásra befogadó és megszólaltató, vers, próza és zene között, mindezt észrevétlenül, egy közösségi összejövetel keretein belül. Ősz végi nyitó alkalmunkon a Verspincérek és a Zsongom vendége a HolddalaNap Zenekar lesz, akik Felfele énekek kertje címmel Gulyás Anna énekes-dalszerző összeállítását hozzák majd el népdalok, versek és gyönyörű saját szerzésű dalok társaságában.
Támogatónk: Ferencváros Önkormányzata
A belépés ingyenes, de REGISZTRÁCIÓhoz kötött: az ide vezető linket nemsokára megosztjuk!

Részletek:

>>18:00-19:00 
beszélgetés és irodalmi kávéház kis zenés átvezetőkkel, Bölcsföldi András és a Verspincérek (KRE HTK) vezetésével , akik minden ital mellé szó szerint 'tálcán hozzák' majd az irodalmat.***
>>19:00  dalmegosztó a Zsongommal
>>19:30 
A HolddalaNap Zenekar  Felfele énekek kertje

***az est folyamán ajánlott az 500-650 Ft összegű italrendelés a kávézó tematikus irodalmi itallapjáról, amellyel a kávézót lehet támogatni. Az italokkal személyesen elmondott versrészletek és novellarészletek járnak párban.