Ifivezetőképzés

2019 márciusában újra ifivezetőképzés!

Az előző két képzés tapasztalatai alapján a szervezők így buzdítanak a részvételre:

Szeretnél fejlődni ifivezetőként? Most készülsz bekapcsolódni az ifjúsági munkába és nem tudod, hogy kezdj hozzá? Vágysz arra, hogy jobban megértsd a fiatalokat? Örülnél annak, ha lenne lehetőséged kapcsolatokat építeni más ifivezetőkkel?

Esetleg szeretnél ötleteket és gondolatokat gyűjteni a szolgálatodhoz? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, szeretettel várunk 2019. március 29-30-án a gazdagréti református templomba, ahol már harmadik alkalommal rendezzük meg intenzív ifivezetőképzésünket. A szakmai fejlődésben többek között különböző szintű műhelyek, gondolatébresztő húszperces előadások, kerekasztal-beszélgetések, interjúk, személyes mentorálás segítenek majd.

A fő előadásokon ismét központi szerepet kap a lelki feltöltődés és a hitbeli megújulás, hiszen a cél az, hogy az evangéliumot hirdessük, amit csak akkor tudunk továbbadni, ha mi magunk is átéljük.


További információkért és a regisztrációhoz látogass el honlapunkra!

www.ifivezetokepzes.hu

Siess, a résztvevők száma korlátozott!


A tavalyi képzésről portálunkon megjelent beszámolót itt olvashatják:

Vessétek ki a hálóitokat!
Ifivezető-képzés 2018
„Ne csupán  képzés legyen, amely intellektuálisan megmozgatja a jelenlevőket, hanem alkalom arra, hogy lelkileg is felfrissüljenek."