Könyvelőt és portást keresnek a dunamelléki székházba

A Dunamelléki Református Egyházkerület Üzemeltetési Főigazgatósága könyvelő és portás munkatársakat keres budapesti székházába.

 

A teljes munkaidős, három műszakos munkarendben végzendő portási feladatok közé tartozik az autóval vagy a nélkül érkező vendégek fogadása, útbaigazítása, beléptetése, a kamera és a riasztó felügyelete, valamint a kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása. Az állás betöltésének feltétele a középfokú végzettség, az alapfokú számítógépes ismeret, az önálló, felelősségteljes munkavégzés, a jó kommunikációs készség, a terhelhetőség, a határozottság, a rugalmasság és az erkölcsi bizonyítvány. A fényképes önéletrajzokat – a fizetési igény megjelölésével – a toth.bela@raday28.hu e-mail címre várják, június 27-ig.

A Dunamelléki Református Egyházkerület könyvelőt is keres teljes munkaidőre. E munkakör esetében kívánalom, igény a mérlegképes könyvelői végzettség, a legalább 3-5 éves szakmai tapasztalat, az elhivatottság a könyvelési feladatok iránt, a betanulás utáni önálló munkavégzés. Elvárt végzettség a szakmai középfok (OKJ). A jelentkezést és szakmai önéletrajzokat a gh@raday28.hu e-mail címre várják, július 15-ig.